Яскравий та ароматний сніданок зі Сходу - соковиті томати, солодкий перець, пряні спеції та яйця, злегка запечені просто в овочевому соусі. Страва подається з хрустким хлібом власного виробництва
Скрамбл з креветками
fabrica
327
грн.
Свіжоспечена італійська фокача щедро вкрита вершковим скрамблом, доповнена смаком запеченого тостового сиру та смажених королівських креветок. Подається з міксом салату та конкасе з томатів
Домашній сніданок
fabrica
221
грн.
Поживний домашній сніданок на кожен день! Гарячий телячий бульйон, курячий паштет із сальсою, картопляне пюре, яєшня з 2 яєць та легкий салат з огірочків та капусти, заправлений оливковою/рослинною олією
Вівсяна каша з сезонними ягодами
fabrica
160
грн.
Ніжна, кремова текстура каші на кокосовому молоці - справжня насолода для шанувальників здорового та поживного сніданку. Додаємо банан та персик і подаємо з сезонними ягодами, мигдалевими пластівцями та вівсяною чіпсою.
Деруни з курячим стегном та грибами з вершковим соусом
fabrica
288
грн.
Два золотистих деруни з хрусткою скоринкою, щедро вкриті ніжним вершковим соусом з ароматними шампіньйонами та соковитим курячим стегном, покриті ідеально підсмаженим яйцем
Сирники з родзинками
fabrica
138
грн.
Ніжні, ароматні, з золотистою скоринкою сирники з родзинками подаються зі сметаною, полуничним конфі та сублімованою полуницею.
Вишукана закуска, що поєднує в собі смаки яловичої щоки та ніжного тіста, обсмаженого до золотистої скоринки. Подаються з яблучним гелем, посипаним корицею та кардамоном, що додає страві неповторного аромату
Куряча котлета з пюре із пастернаку
308
грн.
Соковита куряча котлета, з тонким ароматом прянощів, подається з легким, кремовим, злегка солодкуватим пюре із пастернаку. Кульмінацією смаку виступає насичений, з лісовими нотами, соус Жу з білими грибами . Насолоджуйтесь не поспішаючи! Авторська страва від Вадима Рачка
Качка конфі із пирогом з капусти та соусом із ялинкових шишок
404
грн.
Ніжка качки, маринована з апельсиновою цедрою, чебрецем та вершковим маслом, подається з пирогом із тушкованої червонокачанної капусти, що збагачена бальзамічним оцтом, анісом, кардамоном і журавлиною, створюючи ідеальне поєднання смаків. Багатство аромату завершує соус на основі ялинкових шишок та вершкового масла. Смачного!
Міньйон з картопляно-трюфельним пюре та соусом грін пепер
550
грн.
Найпопулярніший стейк у світі з ніжною текстурою та витонченим смаком подається з кремом із картопляного пюре та трюфельної пасти. Довершує ідеальний смак соус на основі зеленого перцю, розмарину, вершкового масла та червоного вина. Смакуйте не поспішаючи!
Вишукане поєднання ніжно нарізаного філе телятини, заправленого трюфельно-гірчичним соусом. Маринована цибуля, корнішони, каперси та перепелиний жовток додають страві пікантності та збалансованого смаку.
Еногастрономічна пара: Cava Stars Touch Rose, Chateau Tour de Buch 2010
Карпачо з лосося
413
грн.
Ювелірні слайси ніжного філе лосося, дбайливо заправлені устрично - оливковим соусом, створюють гармонію смаків. Легкий шпинат та витриманий пармезан додають свіжості та витонченості. Рекомендуємо доповнити страву підсмаженою чіабатою для повного задоволення
Паштет з вишневим конфітюром
243
грн.
Оксамитово ніжний паштет з курячої печінки, доповнений карамелізованою вишнею, подаємо на хрустких грінках чорної чіабати, що додає страві особливої текстури та глибини. Паштет має багату історію, яка бере свій початок ще у Стародавньому Римі. У Франції, однак, він став визнаним делікатесом, особливо завдяки паштету з гусячої печінки. Еногастрономічна пара: Leon Beyer La Cuvee, Lucien Albrecht Pinot blanc
Дует свіжості, солодкості та кремовості - запечений камамбер з вишуканими акцентами - ягідним соусом, карамелізованою грушею та хрусткими грецькими горіхами, які додали страві солодкувато-горіховий контраст. Трюфельна нотка надає вишуканості кожному шматочку. Смачного!
Тунець Велінгтон
fabrica
500
грн.
Філе тунця, злегка обсмажене та змащене французькою гірчицею, з додаванням прошутто та ароматного дюкселю з печериць, шпинату й часнику. Усе обгорнуте хрустким тістом та запечене до ідеальної золотистої скоринки. Подається з соусом на основі соєвого соусу та свіжого соку лайма, який додає страві пікантної кисло-солоної глибини.
Щупальці молодого восьминога
597
грн.
Ідеально підрум'янені на грилі, щупальці молодого восьминога подаються у витонченому винно-часниковому соусі. Легку кислинку та середземноморську свіжість страві надають соковиті томати чері, ніжні маслини та каперси.
Креветки з часником та мигдалем
fabrica
455
грн.
Смажені тигрові креветки з ароматом часнику, свіжим цитрусовим соусом та легким пікантним меленим перцем. Страва присипається хрусткими мигдалевими пластівцями і подається з грінками підсмаженої фокаччо
Гребінці гриль
fabrica
586
грн.
Ідеально підрум'янені на грилі морські гребінці неперевершено поєднуються з соковитими помідорами чері та ароматним часником, створюючи гармонію свіжості та пікантності. Подаються з освіжаючим лимоном та хрусткими білими грінками.
Вишуканий та яскравий салат з міксу салатного листя, соковитих сегментів апельсину, солодкої лохини та томатів чері. Родзинка — ніжні, мариновані в часниковому соусі, гребінці та хрусткі смажені пелюстки мигдалю. Заправлений салат легким гірчичним соусом з горіховим оцтом
Салат Прованс (Provence)
378
грн.
Легкий і витончений салат із натхненням півдня Франції. Мікс салатного листя, доповнений ніжним авокадо, соковитими томатами чері та підкопченим лососем подається з кульками крем-сиру, покритого ароматною сумішшю насіння, що додало страві кремової текстури та хрусткої нотки.
Салат Цезар
fabrica
308
грн.
Салат «Цезар» — це класика, що увійшла в історію кулінарії! Хрустке листя салату айсберг, злегка вкритого вишуканим соусом на основі жовтків, створює основу цієї страви. Легендарний соус «Цезар», який вперше приготував італійський шеф-кухар Цезар Кардини у 1924 році, відомий своєю ніжністю та багатством смаків. Він вдало поєднується з солодкими томатами чері, ніжними перепелиними яйцями та соковитим курячим стегном, яке ідеально обсмажене в хоспері для додання легкого аромату диму. Хрусткі слайси бекону додають страві пікантності, а золотисті крутони чіабати, які нагадують про середземноморські традиції, додають текстурного балансу. Це не просто салат — це шматочок історії на вашій тарілці, що поєднує в собі класику та сучасність.
Еногастрономічна пара: Art de Vivre, Blanc, Gerard Bertrand, Contadi Castaldi Franciacorta Rose
Салат із креветками та насінням кіноа
fabrica
366
грн.
Хрустка свіжа полуниця, мікс салату, заправлений витонченим соусом на основі маракуйєвого пюре, соковиті слайси авокадо, обсмажені креветки, з хрусткою скоринкою та ніжним м’ясом, створюють приємний контраст до солодких томатів чері. Хрустке насіння кіноа та слайси молодого пармезану додає страві легкості та поживності.
Поєднання ніжності, соковитості та різноманітних текстур: хрусткого листя мікс-салату з ніжною й соковитою смаженою курячою печінкою в медово-гірчичному соусі, ідеально просоленого та трохи пряного прошуто зі смаженими горіхами та вершковим сиром камамбер. Справжньою родзинкою цього салату є малиновий соус – ледь кислуватий, із фруктовою свіжістю, він підкреслює глибину смаків кожного компонента. Смачного!
BBQ салат з морепродуктами
593
грн.
Тунець, лосось та тигрові креветки в поєднанні з соковитим балгарським перцем та шампіньйонами, обсмажені у хоспері до досконалості, щедро покриті пікантним кисло-солодким соусом чилі, викладені на хрусткий мікс-салат, заправлений ароматним гранатовим соусом
Салат Грецький
fabrica
236
грн.
Соковиті, свіжі овочі — стиглі помідори, хрусткі огірки та солодкий болгарський перець — створюють основу для цієї страви, яка стала справжнім символом середземноморської кухні. Грецький салат виник як проста сільська страва але швидко завоював популярність завдяки своїй свіжості та легкості. Насолоджуйтесь не поспішаючи!
Еногастрономічна пара: Cote des Roses, Sauvignon Blanc, Gerard Bertrand
Смажені мідії, соковиті креветки та ніжне м'ясо кальмара вишукано поєднані з чорною пастою та пікантним томатним соусом. Для завершення смакової композиції страва прикрашається гілочкою свіжого ароматного базиліку(по сезону).
Карбонара з трюфельним крем-соусом
364
грн.
Паста Карбонара – це класика італійської кухні, що бере свій початок із регіону Лаціо, зокрема з Риму. Легенди кажуть, що ця страва була популярною серед шахтарів (від італійського слова "carbone" – вугілля). Спагеті, приготовані з беконом, занурюються у ніжний вершковий соус із додаванням ароматного часнику, який надає страві глибокого смаку. Подається Карбонара з сирим жовтком, який ви змішуєте з пастою, створюючи ідеальну кремову текстуру, та натертим пармезаном
Паста з грибами
246
грн.
Тальятеле поєднується з ароматним вершковим соусом, який створює ідеальний фон для смажених грибів Неповторний грибний смак та легка хрустка текстура надають цій страві новизну та оригінальність. Смачного! 250 г
Ризотто з білими грибами та базиліком
274
грн.
Вишукана страва з кремовою текстурою, в якій смажені білі гриби надають неймовірний осінній аромат та смак. Додаємо свіжий базилік для яскравості та пармезан, який підкреслює всю витонченість вибору любителів італійської кухні!
Ризотто з тигровими креветками
296
грн.
Обсмажені на вершковому маслі тигрові креветки подаються на подушці ризото, з додаванням ніжного філе анчоусів, солодкуватих томатів Pelati, зелені та маринованого перцю чилі
Вишукана інтерпретація класичної окрошки: ніжні грильовані креветки, перепелині яйця, стиглий авокадо та хрусткий редис. Усе поєднується в легкому, свіжому супі на основі пікантного васабі, білого хрону, сироватки та кефіру, що додає страві виразного смаку з легкою гостринкою та кислинкою.
Окрошка з копченою куркою
166
грн.
Копчена курка, відварна картопля, хрусткий редис, свіжий огірок та ніжні варені білки. Заливається страва насиченою заправкою на основі кефірної сироватки, сметани, гірчиці, хрону та перетертого жовтка. Завершується щедрою порцією свіжого кропу. Смачного!
Борщ шефський
fabrica
215
грн.
Шефський борщ – витвір кулінарного мистецтва, що поєднує традиції та індивідуальний підхід шеф-кухаря ресторану. Готується на насиченому м'ясному бульйоні з добірних інгредієнтів: соковитого буряка, капусти, моркви, картоплі та ароматних спецій. Подається зі сметаною, підкопченим соломою салом, слайсами гострого перцю, синьою цибулею та свіжою випічкою власного виробництва.
Том-ям
fabrica
468
грн.
Справжній вибух смаків та ароматів тайської кухні! Гармонійне поєднання мідій, соковитих креветок атлантичного кальмару та лосося, приготованих на кокосовому молоці. Гостроту й кислинку додають свіжі слайси перцю, долька лайму та вишукана зелень. Рекомендуємо замовити грінки фокачо, які стануть чудовим доповненням страви
Соковите філе тунця доповнюється кремовою текстурою сиру Філадельфія, створюючи ніжний та гармонійний дует. Легкий тартар з огірка, філе грейпфрута та синьої цибулі додає страві легку хрусткість та наповнює вишуканою цитрусовою кислинкою.
Стейк з лосося
568
грн.
Оксамитовий вершковий соус з витонченими цитрусовими нотками огортає смак томлених помідорів чері, шпинату та стейку лосося своєю ніжністю та легкістю. Смакуйте не поспішаючи :)
Дорадо з овочами
fabrica
210
грн.
Відкрийте для себе ніжний смак підсмаженої дорадо на грилі! Це шедевр, поданий з ароматним томатно-імбирним соусом, що підкреслює кожну нотку риби. Насолоджуйтеся цїєю вишуканою стравою на припущеному хрусткому броколі та baby-моркві. Ідеальний баланс смаків для справжніх гурманів. Смачного!
Сібас з аспарагусом (ціна вказана за 100 г)
fabrica
180
грн.
Ніжний та соковитий, із смаженою хрусткою скоринкою , яка ледь хрумтить під виделкою, сібас подається з обсмаженим на оливковій олії (з додаванням часнику) аспарагусом. Спробуйте цей неперевершений баланс між хрусткістю та ніжністю!
Чечуга (осетр) запечена ціна вказана за 100 грам
fabrica
154
грн.
Запечена до золотистої скоринки чечуга подається з грильованими томатами та лимоном. Доповнює неповторний смак соус на основі оливкової олії та кедрових горішків. Рекомендуємо скропити фрешем лимону та насолоджуватись обраною стравою
Лобстер запечений під вершковим соусом
fabrica
7215
грн.
Незабутній смак запеченого лобстера, делікатно приготованого з вершками, які надають страві неперевершеної кремової текстури. Соковите м'ясо лобстера тане в роті, сплітаючись з багатогранними смаками витриманих сирів, що підкреслюють кожну нотку морепродукту...
Котлетки з судака
fabrica
396
грн.
Рибні котлетки - це поєднання делікатного смаку риби та витончених спецій, які подаються з оксамитовим вершковим картопляним пюре, припущеним шпинатом, що додає страві легкості, та соковитими помідорами чері, які завершують композицію яскравим смаковим акцентом.
Морський сет
1520
грн.
Відчуйте смак океану - асорті з риби та морепродуктів. Смажені креветки, соковитий тунцевий стейк, шашлик з осетра та лосося, доповнені ніжними кільцями атлантичного кальмару. Смакуйте з італійськими маслинами, водоростями хіяши та екзотичним манго, які входять до сету. Ідеальне поєднання смаків на одній тарілці!
Судак з овочевою пастою
462
грн.
Витончений смак неймовірно ніжного філе судака, приготованого на пару, доповнюється припущеними овочами (морква, болгарський перець, огірок) та соусом на основі солодкого Чилі та імбиря
М`ясо (ціна стейків вказана за 100г, кінцеву ціну замовлення вам надішлють у смс)
Ніжне каре телятини, обсмажене до золотистої скоринки на відкритому вогні, зберігає соковитість та природний смак м’яса. Рекомендуємо додавати соус та обирати гарнір за смаком. Ціна вказана за 100 г.
Асорті шашликів
fabrica
1037
грн.
Соковите асорті зі шматочків свинини, телятини та курячого стегна майстерно приготовані на вогні, подаються на хрусткому лаваші з маринованою цибулею та свіжою кінзою. Яскравий смаковий акцент пропонуємо додати самостійно, замовивши пікантний соус Аджика. Смачного!
Запечені ребра з медово-гірчичним соусом (ціна вказана за 100 г)
fabrica
172
грн.
Запечені свині ребра, доведені до повної готовності у хоспері, подаються з бланшированою цвітною капустою, смаженим беконом та хрусткими гріночками. Неперевершено смакують з гострим соусом та бокалом червоного сухого вина.
Куряче стегно в азіатському стилі
fabrica
249
грн.
Підсмажене до хрусткої скоринки , мариноване в азіатських спеціях та крохмалі куряче стегно на легкій та яскравій овочевій подушці з підсмаженого кабачка, моркви, грибів шиітаке та болгарського перцю в поєднанні з пікантним соусом
Стейк зі свинини
fabrica
475
грн.
Соковитий стейк зі свинини з вершковим картопляним пюре, запеченим під пармезаном неймовірно смакує в поєднанні з соусом барбекю
Соковиті котлетки, приготовані з добірного курячого м'яса, яке ідеально поєднується з оксамитовим, вершковим картопляним пюре. Для свіжості та легкості страву доповнюють хрусткі огірочки та помідори чері, які додають яскравих барв та смакових акцентів
Фарфалле з рибними фрикадельками
151
грн.
Легка, але поживна страва з тонкими нотками італійської класики. Чарівні метелики з твердих сортів пшениці, оксамитова вершкова основа на базі масла чудово поєднуються з натертим пармезаном, створюючи ніжний соус, який обволікає кожен шматочок пасти. Рибні фрикадельки додають страві неповторного смаку моря, доповнюючи її ніжною текстурою та делікатним ароматом.
Дитячий курячий бульйон
143
грн.
Збалансований за смаком, ароматний курячий бульйон з додаванням зеленого горошку, baby-моркви, перепелиних яєць та метеликів з твердих сортів пшениці
Дитячий курячий шашличок
147
грн.
Ніжні шматочки курячого філе, приготовані на грилі до золотистої скоринки, подаються з ароматним картопляним пюре, що тане в роті, та свіжими овочами, які додають кольору та корисності. Зробіть обід або вечерю позитивним моментом для вашої дитини!
Курячі нагетси
158
грн.
Хрумкі шматочки курячого філе в золотистій паніровці. Подаються з класичним кетчупом. Смачного!
Витончена інтерпретація класичного іспанського десерту. Характерною особливістю є приємна карамелізована скоринка зверху та неймовірно ніжна, кремова текстура всередині. Додавання шоколаду робить смак ще більш насиченим, розкриваючи багатство смакових відтінків.
Наполеон з солоною карамелью
fabrica
160
грн.
"Наполеон" виник у Франції як варіація на французький десерт "мілфей" (mille-feuille), що в перекладі означає "тисяча листків", ідеально підходячи до цього багатошарового десерту. Хрусткі тонкі шари листкового тіста з прошарками заварного крему та солоною карамеллю. Насолоджуйтесь не поспішаючи!
Кокосова панна-кота
fabrica
198
грн.
Десерт (італ. panna cotta — «варені вершки») народився в північній Італії, у регіоні П’ємонт, приблизно на початку ХХ століття і став улюбленцем італійських родин за свою простоту, ніжність і бездоганний смак. Ніжну кокосову панна-коту подаємо на витонченому компоте зі смородини та доповнюємо кокосовими пластівцями
Медовик
fabrica
164
грн.
Вишуканий варіант традиційного медового торта, який поєднує насичений смак меду з хрусткою текстурою горіхового штройзеля
Десерт "Манго"
fabrica
227
грн.
Основа з мангово-маракуєвого конфі дарує яскравий фруктовий смак з легкою кислинкою, що ідеально поєднується з делікатним кокосовим дакуазом – ніжним і повітряним бісквітом. Цей десерт зачаровує своєю текстурою та балансом екзотичних смаків, що буквально тануть у роті, залишаючи приємний післясмак
Ваше замовлення
Вкажи, якщо хочеш отримати дзвінок менеджера для підтвердження замовлення.